Обосновани Футболни Прогнози

Кадис - Естремадура

4 Юни 2019 - 22:00
Кадис
Естремадура
Прогноза: 1
Коефициент: 1.25
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска мисля да анализирам мача между съставите на Кадис и Естремадура от поредния кръг на футболния шампионат в Испания в Сегунда Дивисион. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Естремадура на домашния си стадион.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

Кадис

Футболистите на Кадис са 6-ти в таблицата с общ сбор от 64 точки, записани след 16 победи, 16 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 40 срещи са отбелязали 53 гола и са позволили да им вкарат 34 попадения в собствената мрежа. На домашна сцена Кадис е играл 20 мача досега, в които е записал 9 победи, 10 равенства и една загуба, при голова разлика 30-14.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Кадис са постигнали една победа, 5 равенства и нито една загуба, при голова разлика 6-5.

Естремадура

Съставът на гостите от Естремадура е 15-ти във временното класиране с актив от 49 точки, събрани след 13 победи, 10 равенства и 17 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 40 мача е успял да отбележи 42 попадения в противниковата врата и е инкасирал 47 попадения в своята мрежа. Като гост съставът е изиграл 20 мача, в които е записал 6 победи, 7 равенства и 7 загуби, отбелязал е 22 гола във вратата на приемащите го тимове и е получил 22 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Сегунда Дивисион футболистите на Естремадура са постигнали 4 победи, едно равенство и 1 загуба, като са отбелязали 5 гола и са допуснали 4 попадения.

Кадис - Естремадура - директни мачове

В предишната среща между двата съперника, Кадис няма спечелена нито една победа, а отбора на Естремадура има записанa 1 победа.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините от Кадис е с 5 равни срещи в шампионата, а на собствения си терен е с 2 последователни равни срещи.

Отборът на гостите записа равенство в предишната си среща в Испания, а като гост е в серия от 4 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.25 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.