Обосновани Футболни Прогнози

Чапекоензе SC - Баия BA

28 Юли 2019 - 17:00
Чапекоензе SC
Баия BA
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 0
позната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе приковано от двубоя между Чапекоензе SC и Баия BA от 12-ия кръг на шампионата в Бразилия в турнира Серия А. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Трикольорите.

Накратко информацията за предстоящия футболен мач:

Чапекоензе SC

Чапекоензе SC са 18-ти в таблицата с 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните общо 11 срещи са успели да отбележат 11 попадения и са получили 20 попадения в мрежата си. На домашна сцена Чапекоензе SC е изиграл 6 двубоя досега, в които има една победа, 2 равенства и 3 загуби, вкарал е 7 гола в противниковата врата и е допуснал 9 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Серия А играчите на Чапекоензе SC са постигнали една победа, едно равенство и 4 загуби, като са записали в противниковата врата 6 гола и са допуснали 13 гола от своите противници.

Баия BA

Гостуващият тим на Баия BA е 12-ти в класирането с 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 11 мача има отрицателна голова разлика 11-12. Като гост отборът е играл 5 срещи до момента, в които има 2 равенства и 3 загуби и все още няма нито една победа навън, реализирал е 3 попадения във вратата на съперниците си и е допуснал 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Трикольорите са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 5-6.

Чапекоензе SC - Баия BA - преки мачове

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, Чапекоензе SC е постигнал 2 победи, състава на Баия BA е постигнал една победа, а в 2 мача двата състава не са съумели да се победят, при обща голова разлика 4-3. В предишните 2 двубоя у дома срещу Баия BA, футболистите на Чапекоензе SC нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Съставът на домакините е с 2 загуби в шампионата, а при домакинствата си има загуба в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна равенство в предишния кръг в Бразилия, а на чужд терен има неуспех в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.