Обосновани Футболни Прогнози

Нарва Транс - Номе Калю

5 Юли 2019 - 19:30
Нарва Транс
Номе Калю
Прогноза: 2
Коефициент: 1.64
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния двубой от 19-ия кръг на футболното първенство в Мейстрилига на Естония между футболните състави на Нарва Транс и Номе Калю. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Номе Калю на Нарва Креенхолми.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия двубой:

Нарва Транс

Играчите на отбора домакин са 5-ти в таблицата с временното класиране с актив от 19 точки, постигнати след 4 победи, 7 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 18 мача имат голова разлика 23-23. На домашна сцена отборът е играл 9 срещи досега, в които е записал 1 победа, 3 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 10-13.

В предишните си 6 официални мача в Мейстрилига играчите на Нарва Транс са записали 3 равенства и 3 загуби и са без победа, като са вмъкнали на противника си 8 попадения и са инкасирали 14 гола.

Номе Калю

Гостуващият тим на Номе Калю е трети в класирането с 38 точки, след 11 победи, 5 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните общо 18 срещи има положителна голова разлика 32-15. Навън отборът е играл 9 срещи досега, в които има 5 победи, 4 равенства и нито една загуба навън, реализирал е 12 попадения във вратата на своите домакини и е допуснал 2 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Мейстрилига играчите на ФК Холивуд са записали 5 победи, едно равенство и нито една загуба, при голова разлика 14 вкарани и 3 получени гола.

Нарва Транс - Номе Калю - директни мачове

В последните 5 играни мача между двата състава, тимът на Нарва Транс няма постигната нито една победа, тима на Номе Калю има постигнати 4 успеха, а в един мач двата противника са си поделили точките, при обща голова разлика 5-15. В предишните 2 срещи у дома срещу състава на Розовата пантера, футболистите на Нарва Транс нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините стигна до равенство в последния си двубой в първенството на Естония, а на собствения си стадион има загуба в последната си среща.

Съставът на гостите от Номе Калю записа реми в предишната си среща в Естония, а като гост стигна до равенство в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.64 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.