Обосновани Футболни Прогнози

Осане - Алта

27 Юли 2019 - 17:00
Осане
Алта
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
3 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за футболната среща между Осане и Алта от поредния кръг на първенството в Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия. Футболистите на Осане излизат срещу гостуващите играчи на Алта на домашния си стадион.

Накратко малко факти и статистика за днешния сблъсък:

Осане

Играчите на Осане са 3-ти в класирането с актив от 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 3 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 12 двубоя са успели да отбележат 28 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 13 попадения в мрежата си. Пред своите горещи привърженици съставът е изиграл 6 срещи до момента, в които е записал 3 победи, 2 равенства и една загуба, при обща голова разлика 16-4.

В последните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 2 играчите на Осане са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 13-10.

Алта

Отборът на гостите от Алта е 5-ти във временното подреждане с актив от 20 точки, постигнати след 6 победи, 2 равенства и 4 загуби от започването на сезона, като в изиграните 12 мача е вкарал 20 попадения и е получил 19 гола в собствената мрежа. Като гост тимът е играл 6 мача, в които има 1 победа, едно равенство и 4 загуби, вкарал е 6 попадения в противниковата врата и е позволил да му отбележат 15 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Дивизия - Група 2 футболистите на Алта имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, като са вкарали 12 попадения и са инкасирали 13 гола.

Осане - Алта - преки двубои

.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 ремита в Норвегия, а при домакинствата си записа реми в предишната си среща.

Тимът на Алта постигна успех в последната си среща в шампионата, а далеч от дома допусна поражение в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.