Обосновани Футболни Прогнози

Санна Кхан Хоа - Биндуонг

17 Юли 2019 - 13:00
Санна Кхан Хоа
Биндуонг
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.50
1 - 0
позната футболни прогнози

Като днешна прогноза мисля да се спра на футболната среща от 16-ия кръг на първенството в Виетнам в турнира В.Лига 1 между футболните тимове на Санна Кхан Хоа и Биндуонг. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващите футболисти на Биндуонг.

Информацията за днешния двубой:

Санна Кхан Хоа

Домакините от Санна Кхан Хоа са 14-ти в таблицата със събрани 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 9 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 15 двубоя са реализирали 18 попадения и са получили 28 попадения във вратата си. У дома Санна Кхан Хоа има 7 срещи до момента, в които има една победа, едно равенство и 5 загуби, реализирал е 9 попадения във вратата на своите гости и е допуснал 16 гола в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в В.Лига 1 тимът на Санна Кхан Хоа има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата врата 6 гола и са допуснали 9 гола от играчите на съперниците си.

Биндуонг

Гостуващият състав на Биндуонг е на 10-то място в класирането с общ актив от 19 точки, след 5 победи, 4 равенства и 6 загуби през сезона, като в изиграните 15 двубоя има голова разлика 18-20. Навън съставът е изиграл 7 срещи досега, в които е записал една победа, 2 равенства и 4 загуби, при обща голова разлика 7-11.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Биндуонг има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 7 гола.

Санна Кхан Хоа - Биндуонг - директни двубои

В последните 5 срещи между двата тима, Санна Кхан Хоа има спечелени 2 успеха, Биндуонг също има спечелени 2 победи, а в 1 мач двата отбора са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 7-5. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Биндуонг, футболистите на Санна Кхан Хоа нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините записа реми в последната си среща в първенството на Виетнам, а на своя стадион е в серия от 2 поредни поражения.

Отборът на Биндуонг допусна неуспех в последния си мач в шампионата, а като гост допусна загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.50 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.