Обосновани Футболни Прогнози

Викингур Рейкявик - Акранес

1 Юли 2019 - 22:15
Викингур Рейкявик
Акранес
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между отборите на Викингур Рейкявик и Акранес от 11-ия кръг на настоящият шампионат в Исландия в Висша Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващите играчи на Акранес.

Факти и данни за предстоящия мач:

Викингур Рейкявик

Домакините заемат 9-то място във временното класиране с актив от 10 точки, след 2 победи, 4 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като в изиграните общо 9 мача имат отрицателна голова разлика 15-17. На домашна сцена Викингур Рейкявик има 4 двубоя до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-7.

В последните си 6 изиграни мача в първенството съставът на Викингур Рейкявик е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 10 получени гола.

Акранес

Отборът на гостите от Акранес е на 4-то място във временното подреждане с актив от 16 точки, натрупани след 5 победи, 1 равенство и 3 загуби през сезона, като в изиграните 9 двубоя има голова разлика 15-12. Далеч от дома съставът е играл 4 мача до момента, в които има 2 победи, едно равенство и 1 загуба, реализирал е 7 гола в противниковата врата и е получил 6 гола в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига тимът на Акранес е постигнал 3 победи и 3 загуби, като са записали в вратата на противниците си 8 гола и са инкасирали 8 попадения от съперниците си.

Викингур Рейкявик - Акранес - преки срещи

В предишните 5 играни срещи между двата противника, Викингур Рейкявик има записанa 1 победа, състава на Акранес също е спечелил една победа, а 3 срещи са завършили с равен резултат, при обща голова разлика 5-6. В предишните 2 двубоя у дома с Акранес, играчите на Викингур Рейкявик са записали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините от Викингур Рейкявик е в серия от 2 успеха в шампионата, а при домакинствата си има успех в предишния си мач.

Отборът на Акранес е с 3 поражения в Исландия, а на чужд терен допусна неуспех в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.