Обосновани Футболни Прогнози

Уексфорд Ютс - Голуей ФК

12 Юли 2019 - 21:45
Уексфорд Ютс
Голуей ФК
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
0 - 0
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболната среща между футболните тимове на Уексфорд Ютс и Голуей ФК от 20-ия кръг на първенството в Първа Дивизия на Ирландия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Голуей ФК на домашния си стадион Ферикериг Парк.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Уексфорд Ютс

Играчите на Уексфорд Ютс са 10-ти във временното класиране с 9 точки, записани след 2 победи, 3 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 19 мача са вкарали 16 попадения в противниковата врата и са получили 40 попадения в своята мрежа. Пред собствените си предани привърженици Уексфорд Ютс е играл 9 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 5 загуби, при обща голова разлика 9-14.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Уексфорд Ютс имат на сметката си 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 3-10.

Голуей ФК

Гостуващият състав на Голуей ФК е 9-ти във временното класиране с актив от 14 точки, натрупани след 4 победи, 2 равенства и 13 загуби през сезона, като в изиграните общо 19 мача има отрицателна голова разлика 20-28. Навън отборът е изиграл 9 срещи, в които има 2 победи и 7 загуби, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му вкарат 15 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Голуей ФК има записани 2 равенства и 4 загуби и нямат нито една победа, при голова разлика 4-10.

Уексфорд Ютс - Голуей ФК - директни двубои

В последните 5 изиграни срещи между двата противника, Уексфорд Ютс няма нито една победа, отбора на Голуей ФК е спечелил 3 успеха, а в 2 срещи двата състава са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 2-11. В последните 2 срещи пред своите фенове срещу отбора на Голуей ФК, футболистите на Уексфорд Ютс нямат победа, едно равенство и една загуба.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините е в серия от 2 поредни поражения в Ирландия, а на собствения си терен постигна реми в последната си среща.

Отборът на гостите има загуба в предишния кръг в Ирландия, а далеч от дома е в серия от 4 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.