Обосновани Футболни Прогнози

Киелсос - Елверум

20 Юли 2019 - 17:00
Киелсос
Елверум
Прогноза: 1
Коефициент: 1.44
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за футболния мач от 12-ия кръг на футболния сезон от Втора Дивизия - Група 2 на Норвегия между Киелсос и Елверум. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Елверум на.

Време е за информацията за предстоящата футболна среща:

Киелсос

Играчите на състава домакин са на трета позиция в класирането с 20 точки, от 5 победи, 5 равенства и 1 загуба през сезона, като в изиграните общо 11 срещи са успели да отбележат 19 гола и са инкасирали 12 гола в мрежата си. Пред своите верни привърженици отборът на Киелсос е играл 5 мача, в които има 3 победи, 2 равенства и нито една загуба у дома, отбелязал е 9 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 4 попадения във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Втора Дивизия - Група 2 футболистите на Киелсос имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 10-8.

Елверум

Отборът на гостите от Елверум е 13-ти в таблицата с актив от 9 точки, след 3 победи и 7 загуби от старта на шампионата, като в изиграните 10 мача има отрицателна голова разлика 13-19. На чужд терен тимът има 5 мача до момента, в които има 5 поражения, отбелязал е 2 попадения в противниковата врата и е получил 13 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални срещи в Втора Дивизия - Група 2 футболистите на Елверум са постигнали 3 победи и 3 загуби, като са записали в мрежата на съперниците си 11 попадения и са получили 9 гола от играчите на своите съперници.

Киелсос - Елверум - преки мачове

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Тимът на домакините записа реми в предишния кръг в Норвегия, а на собствения си стадион стигна до равенство в последния си мач.

Отборът на гостите има победа в предишната си среща в шампионата на Норвегия, а на чужд терен е с 4 поредни поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.44 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.