Обосновани Футболни Прогнози

Сола - Фредрикстад

13 Юли 2019 - 17:00
Сола
Фредрикстад
Прогноза: 1
Коефициент: 5.25
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка между съставите на Сола и Фредрикстад от поредния кръг на футболния сезон в Втора Дивизия - Група 1 на Норвегия. Сола излизат срещу Фредрикстад на домашния си стадион.

Време е за фактите за предстоящия футболен мач:

Сола

Домакините от Сола заемат 13-та позиция в таблицата с актив от 11 точки, събрани след 3 победи, 2 равенства и 8 загуби от началото на сезона, като в изиграните 13 мача са отбелязали 13 попадения в противниковата врата и са инкасирали 28 попадения в мрежата си. На собствения си стадион съставът е играл 6 двубоя досега, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 8-9.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Сола има записани 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при голова разлика 6-12.

Фредрикстад

Гостуващият тим на Фредрикстад се намира на второ място в таблицата с актив от 27 точки, събрани след 8 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 двубоя има голова разлика 27-13. Далеч от дома отборът има 6 мача до момента, в които е записал 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 9-4.

В последните си 6 мача в първенството футболистите на Фредрикстад имат в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, като са разписали в противниковата мрежа 14 попадения и са инкасирали 5 гола от футболистите на съперниците си.

Сола - Фредрикстад - преки мачове

В последният мач между двата тима, съставът на Сола не е записал нито една победа, а отбора на Фредрикстад има спечеленa 1 победа.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Сола има победа в предишния кръг в първенството, а на собствения си терен има загуба в последния си двубой.

Съставът на гостите постигна реми в предишния кръг в първенството на Норвегия, а далеч от дома е с 3 поредни победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 5.25 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.