Обосновани Футболни Прогнози

Вааса ИФК - РоПС Рованиеми 2

19 Юли 2019 - 18:30
Вааса ИФК
РоПС Рованиеми 2
Прогноза: 2
Коефициент: 1.53
0 - 0
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на срещата от 12-ия кръг на текущият футболен сезон в Каконен Група С на Финландия между футболните състави на Вааса ИФК и РоПС Рованиеми 2. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу противниковия футболен отбор на РоПС Рованиеми 2.

Предоставям по-интересните факти и статистика за днешния мач:

Вааса ИФК

Вааса ИФК са 9-ти в класирането с общ сбор от 11 точки, от 3 победи, 2 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 10 двубоя са реализирали 10 гола в мрежата на съперниците си и са инкасирали 21 гола в мрежата си. На домашна сцена отборът има 5 двубоя досега, в които има 3 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 7-6.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Вааса ИФК има в актива си 2 победи, едно равенство и 3 загуби, като са реализирали в вратата на своите съперници 7 гола и са инкасирали 12 гола от своите противници.

РоПС Рованиеми 2

Гостуващият отбор на РоПС Рованиеми 2 се намира на трета позиция в таблицата с временното класиране с актив от 23 точки, натрупани след 7 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 11 мача има положителна голова разлика 35-17. Далеч от дома отборът е играл 6 срещи, в които има 3 победи, едно равенство и 2 загуби, отбелязал е 13 гола в противниковата врата и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Каконен Група С тимът на РоПС Рованиеми 2 е постигнал 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са вмъкнали на противника си 20 попадения и са получили 10 гола.

Вааса ИФК - РоПС Рованиеми 2 - преки мачове

В предишната среща между двата състава, съставът на Вааса ИФК няма спечелена нито една победа, а отбора на РоПС Рованиеми 2 е спечелил една победа.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Тимът на домакините от Вааса ИФК има успех в предишната си среща в Финландия, а на собствения си терен постигна успех в последната си среща.

Съставът на гостите от РоПС Рованиеми 2 има неуспех в предишния кръг в шампионата на Финландия, а далеч от дома има неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 2 Коефициент: 1.53 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.