Обосновани Футболни Прогнози

ФК Слуцк - Торпедо Минск

7 Юли 2019 - 18:00
ФК Слуцк
Торпедо Минск
Прогноза: 1
Коефициент: 1.90
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболния мач между отборите на ФК Слуцк и Торпедо Минск от 14-ия кръг на текущото футболно първенство в Беларус в турнира Премиер Лига. Треньора на домакините извежда на своя терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Торпедо Минск.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния футболен мач:

ФК Слуцк

Домакините от ФК Слуцк са на 14-та позиция в таблицата с временното подреждане с общ актив от 10 точки, събрани след 2 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 13 мача са вкарали 10 гола в мрежата на противниците си и са позволили да им отбележат 24 гола в собствената мрежа. На своя терен ФК Слуцк има 7 мача до момента, в които е записал 2 победи, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 7-15.

В предишните си 6 официални срещи в Премиер Лига футболистите на ФК Слуцк имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 5-10.

Торпедо Минск

Тимът на гостите от Торпедо Минск е 16-ти в класирането с актив от 6 точки, записани след една победа, 3 равенства и 9 загуби от започването на сезона, като в изиграните 13 срещи е успял да вкара 3 попадения и е инкасирал 15 попадения в своята мрежа. Далеч от дома съставът има 7 срещи до момента, в които е записал 2 равенства и 5 загуби и все още са без победа навън, реализирал е 2 попадения във вратата на противниците си и е допуснал 9 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството отборът на Торпедо Минск е постигнал 2 равенства и 4 загуби и са без победа, при обща голова разлика 1 вкарани и 8 получени гола.

ФК Слуцк - Торпедо Минск - преки срещи

В предишните 2 мача между двата противника, ФК Слуцк има записанa 1 победа, а Торпедо Минск също има постигнатa една победа, при общо голово съотношение 2-3. В предишната среща на своя терен с тима на Торпедо Минск, футболистите на ФК Слуцк нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на ФК Слуцк допусна поражение в последния кръг в шампионата, а при домакинствата си постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите е в серия от 2 последователни загуби в първенството, а при визитите си допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.90 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.