Обосновани Футболни Прогнози

Йостерсунд - АФК Ескилстюна

3 Август 2019 - 17:00
Йостерсунд
АФК Ескилстюна
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
1 - 2
непозната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за срещата между тимовете на Йостерсунд и АФК Ескилстюна от поредния кръг на първенството в Швеция в турнира Алсвенскан Лига. Футболистите на Йостерсунд посрещат на домашния си стадион противниковия отбор на АФК Ескилстюна.

Накратко факти и статистика за предстоящия сблъсък:

Йостерсунд

Йостерсунд са на 10-та позиция във временното класиране с 20 точки, след 4 победи, 8 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 17 двубоя имат отрицателна голова разлика 16-23. На собствения си стадион Йостерсунд има 9 мача до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и една загуба, реализирал е 12 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 9 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 официални мача в Алсвенскан Лига играчите на Йостерсунд имат записани една победа, 4 равенства и 1 загуба, като са вкарали в противниковата мрежа 4 попадения и са допуснали 6 гола от футболистите на противниците си.

АФК Ескилстюна

Гостуващият тим на АФК Ескилстюна се намира на 16-та позиция в таблицата с общ актив от 11 точки, от 2 победи, 5 равенства и 10 загуби през сезона, като в изиграните 17 мача има голова разлика 14-32. Като гост тимът има 8 мача досега, в които е записал едно равенство и 7 загуби и все още няма нито една победа навън, вкарал е 4 гола в противниковата мрежа и е получил 18 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството тимът на АФК Ескилстюна е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали 5 гола и са инкасирали 11 гола.

Йостерсунд - АФК Ескилстюна - директни мачове

В последните 3 мача между двата тима, отборът на Йостерсунд е записал 3 успеха, а отбора на АФК Ескилстюна няма спечелена нито една победа, при обща голова разлика 7-1. В предишната среща пред своите почитатели срещу отбора на АФК Ескилстюна, Домакините от Йостерсунд имат една победа.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Йостерсунд записа равенство в последната си среща в Швеция, а при домакинствата си записа равенство в последния си двубой.

Отборът на АФК Ескилстюна е с 2 загуби в първенството на Швеция, а при визитите си има неуспех в предишния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.