Обосновани Футболни Прогнози

Зулте Варегем - Шарлероа

19 Август 2019 - 21:30
Зулте Варегем
Шарлероа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.57
3 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за срещата между тимовете на Зулте Варегем и Шарлероа от 5-ия кръг на шампионата в Белгия в турнира Първа Дивизия А. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу противниковия отбор на Шарлероа.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния футболен двубой:

Зулте Варегем

Зулте Варегем са 11-ти във временното подреждане с общ сбор от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя имат голова разлика 2-6. Пред своите горещи привърженици Зулте Варегем е играл един мач досега, в който има една загуба, при голова разлика 0-2.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия А играчите на Зулте Варегем имат записани една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 7-13.

Шарлероа

Гостуващият отбор на Шарлероа е 10-ти в таблицата с актив от 5 точки, след една победа и 2 равенства, като състава все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 3 двубоя има положителна голова разлика 4-3. Като гост съставът е изиграл един двубой, в който е записал 1 равенство, вкарал е само един гол в противниковата врата и е допуснал едва един гол в собствената врата.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия А футболистите на Зебрите са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 8 гола и получени 7 гола.

Зулте Варегем - Шарлероа - директни мачове

В последните 5 играни сблъсъка между двата състава, Зулте Варегем е постигнал една победа, а Шарлероа има спечелени 4 успеха, при обща голова разлика 8-13. В последните 2 срещи пред своите почитатели срещу Шарлероа, футболистите на Зулте Варегем са постигнали една победа и 1 загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на Зулте Варегем постигна успех в последния си двубой в Белгия, а на собствения си стадион има поражение в предишния си двубой.

Съставът на гостите от Шарлероа има победа в последния си двубой в Белгия, а при гостуванията си постигна равенство в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.57 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.