Обосновани Футболни Прогнози

Сотра - Берум

17 Август 2019 - 15:00
Сотра
Берум
Прогноза: 1
Коефициент: 1.80
3 - 2
позната футболни прогнози

Днес ще разгледам двубоя от поредния кръг на футболния шампионат в Норвегия в турнира Втора Дивизия - Група 2 между тимовете на Сотра и Берум. Футболистите на Сотра приемат на домашния си стадион гостуващия футболен отбор на Берум.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия мач:

Сотра

Домакините са на 4-та позиция във временното подреждане с 25 точки, след 7 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 14 срещи имат голова разлика 22-15. Пред своите верни привърженици Сотра има 6 двубоя до момента, в които има 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, отбелязал е 10 гола във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 4 гола в мрежата си.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Сотра имат на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, при голова разлика 11-7.

Берум

Гостуващият тим на Берум се намира на 7-ма позиция в таблицата със събрани 20 точки, постигнати след 5 победи, 5 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя е вкарал 24 гола и е получил 27 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът има 7 двубоя досега, в които има 3 победи, 2 равенства и 2 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата мрежа и е позволил да му вкарат 9 попадения в своята мрежа.

В последните си 6 мача в първенството отборът на Берум е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 12-14.

Сотра - Берум - директни срещи

В предишният мач между двата съперника, Сотра няма спечелена нито една победа, състава на Берум също не е спечелил нито една победа, а в една среща двата състава са стигнали до подялба на точките.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е в серия от 2 победи в шампионата, а при домакинствата си има победа в последния си двубой.

Съставът на Берум има поражение в последния си двубой в шампионата на Норвегия, а като гост има успех в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.80 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.