Обосновани Футболни Прогнози

Том Томск - Ротор Волгоград

10 Август 2019 - 15:00
Том Томск
Ротор Волгоград
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
0 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща от 7-ия кръг на текущото първенство в Русия в Футболна Национална Лига между съставите на Том Томск и Ротор Волгоград. Футболистите на Том Томск приемат на Труд гостуващия отбор на Ротор Волгоград.

Накратко факти и статистика за днешната среща:

Том Томск

Домакините са 2-ри във временното класиране със събрани 14 точки, след 4 победи и 2 равенства, като тима все още е без загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 мача имат голова разлика 9-2. На домашна сцена Бяло-зелените е изиграл 4 мача досега, в които има 3 победи, едно равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 6-1.

В предишните си 6 официални мача в Футболна Национална Лига съставът на Бяло-зелените е постигнал 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 2 гола.

Ротор Волгоград

Съставът на гостите от Ротор Волгоград е на 4-то място в таблицата с временното класиране с актив от 13 точки, постигнати след 4 победи, едно равенство и една загуба от старта на шампионата, като в изиграните общо 6 мача има голова разлика 11-4. Навън тимът е играл 4 мача, в които е записал 3 победи и 1 загуба, реализирал е 7 гола във вратата на противниците си и е получил едва един гол в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Футболна Национална Лига играчите на Ротор Волгоград са постигнали 4 победи, едно равенство и една загуба, като са записали в вратата на своите съперници 11 попадения и са допуснали 4 гола от играчите на съперниците си.

Том Томск - Ротор Волгоград - преки двубои

В предишните 5 изиграни мача между двата отбора, отборът на Том Томск е записал 3 успеха, състава на Ротор Волгоград е спечелил 1 победа, а един двубой е завършил при равен резултат, при общо голово съотношение 6-2. В предишните 2 срещи у дома срещу Ротор Волгоград, играчите на Том Томск са записали 2 успеха.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Тимът на Том Томск стигна до равенство в предишния кръг в Русия, а на своя стадион постигна равенство в последната си среща.

Отборът на гостите има успех в предишния кръг в Русия, а на чужд терен има победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.