Обосновани Футболни Прогнози

Шахтьор Солигорск - Неман

12 Август 2019 - 18:45
Шахтьор Солигорск
Неман
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
6 - 0
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе срещата между Шахтьор Солигорск и Неман от 18-ия кръг на първенството в Беларус в Премиер Лига. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите играчи срещу гостуващите играчи на Неман.

Но стига общи приказки време е за фактите за предстоящата среща:

Шахтьор Солигорск

Домакините са 4-ти във временното класиране с актив от 31 точки, събрани след 10 победи, 1 равенство и 3 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 14 мача имат положителна голова разлика 22-11. У дома съставът на Шахтьор Солигорск има 8 двубоя до момента, в които има 6 победи, 1 равенство и 1 загуба, при голова разлика 15-7.

В предишните си 6 двубоя в първенството футболистите на Шахтьор Солигорск са записали 4 победи, 1 равенство и една загуба, като са разписали 9 попадения и са им вкарали 6 попадения.

Неман

Гостуващият състав на Неман заема 8-ма позиция в класирането с 21 точки, записани след 6 победи, 3 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните 16 двубоя е реализирал 19 гола и е позволил да му отбележат 22 попадения във вратата си. Далеч от дома тимът има 8 двубоя до момента, в които има 5 победи и 3 загуби, при обща голова разлика 16-13.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Неман има в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 10 вкарани и 8 получени гола.

Шахтьор Солигорск - Неман - директни срещи

В предишните 5 срещи между двата противника, съставът на Шахтьор Солигорск е записал 3 успеха, състава на Неман има записанa 1 победа, а в една среща двата тима са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 6-3. В последните 2 срещи у дома с тима на Неман, Домакините от Шахтьор Солигорск имат 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините е с 2 последователни успеха в първенството на Беларус, а на своя стадион има успех в предишния си мач.

Съставът на Неман е с 2 последователни равни срещи в Беларус, а далеч от дома е в серия от 2 победи.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 6 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.