Обосновани Футболни Прогнози

Шамбли - Шатору

23 Август 2019 - 21:00
Шамбли
Шатору
Прогноза: 1
Коефициент: 1.85
0 - 0
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от поредния кръг на футболния сезон в Лига 2 на Франция между футболните тимове на Шамбли и Шатору. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите футболисти срещу Шатору.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия футболен мач:

Шамбли

Шамбли са 4-ти в класирането със събрани 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като тима все още няма загуба от началото на първенството, като в изиграните 4 двубоя са отбелязали 2 гола и са получили 0 гола във вратата си. Като домакин отборът на Шамбли е изиграл 2 срещи до момента, в които е записал 1 победа, едно равенство и нито една загуба у дома, реализирал е един гол във вратата на гостуващите състави и все още не е получил нито един гол в мрежата си.

В предишните си 4 двубоя в първенството отборът на Шамбли има на сметката си 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 2-0.

Шатору

Гостуващият тим на Шатору е 19-ти във временното класиране само с една спечелена точка, след 1 равенство и 3 загуби от старта на шампионата, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните 4 мача е отбелязал 0 гола във вратата на съперниците си и е инкасирал 7 гола в мрежата си. Като гост отборът има 2 двубоя, в които е записал 2 последователни поражения, като все още не се е разписал във вратата на своите домакини и е получил 6 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Шатору има в актива си една победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 10 гола.

Шамбли - Шатору - директни срещи

.

Моментна форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е с 2 ремита в първенството на Франция, а у дома стигна до реми в последната си среща.

Отборът на гостите от Шатору е с 2 поредни загуби в шампионата, а като гост е с 2 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.85 Резултат: 0 - 0 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.