Обосновани Футболни Прогнози

Трелеборг - Варберг БоИС

26 Август 2019 - 20:00
Трелеборг
Варберг БоИС
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
0 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се играе двубоя между футболистите на Трелеборг и Варберг БоИС от поредния кръг на футболното първенство в Швеция в Суперетан Лига. Треньора на домакините извежда на своите футболисти срещу Варберг БоИС.

Информацията за днешния мач:

Трелеборг

Футболистите на отбора домакин се намират на 11-то място в класирането с 24 точки, постигнати след 5 победи, 9 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 20 срещи имат голова разлика 25-27. Като домакин отборът на Трелеборг е изиграл 10 срещи до момента, в които има 3 победи, 5 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-9.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Трелеборг са постигнали 2 победи, 3 равенства и една загуба, при обща голова разлика 9-7.

Варберг БоИС

Гостуващият състав на Варберг БоИС е втори в класирането с 38 точки, постигнати след 11 победи, 5 равенства и 4 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 20 мача има положителна голова разлика 33-21. Далеч от дома отборът е изиграл 10 мача, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 15-13.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Варберг БоИС имат на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, като са реализирали в противниковата врата 5 попадения и са допуснали 8 попадения от противниковите състави.

Трелеборг - Варберг БоИС - директни мачове

В предишните 5 играни мача между двата съперника, тимът на Трелеборг няма спечелена нито 1 победа, тима на Варберг БоИС има записани 2 успеха, а 3 двубоя са завършили реми, при обща голова разлика 2-5. В последните 2 срещи пред своите привърженици срещу тима на Варберг БоИС, играчите на Трелеборг нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на домакините е с 3 последователни равенствa в първенството, а на своя стадион постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от Варберг БоИС е с 2 последователни ремита в първенството на Швеция, а далеч от дома е с 2 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.