Обосновани Футболни Прогнози

Кристиансунд - Од БК

11 Август 2019 - 19:00
Кристиансунд
Од БК
Прогноза: X2
Коефициент: 1.36
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще се проведе сблъсъка между футболните отбори на Кристиансунд и Од БК от 17-ия кръг на футболния шампионат в Елитсериен на Норвегия. Треньора на домакините извежда на Атлантен своите играчи срещу противниковия футболен отбор на Од БК.

Време е да предоставя информация за предстоящия сблъсък:

Кристиансунд

Кристиансунд са 7-ми в таблицата с актив от 22 точки, постигнати след 6 победи, 4 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните общо 15 двубоя са успели да отбележат 18 попадения в противниковата врата и са позволили да им вкарат 16 попадения в мрежата си. У дома Кристиансунд има 6 мача до момента, в които е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, реализирал е 11 попадения във вратата на съперниците си и е получил 5 гола в мрежата си.

В последните си 6 изиграни мача в първенството отборът на Кристиансунд има на сметката си една победа, 3 равенства и 2 загуби, при голова разлика 7-6.

Од БК

Съставът на гостите от Од БК е 3-ти във временното класиране с общ сбор от 32 точки, записани след 10 победи, 2 равенства и 4 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 двубоя има голова разлика 24-18. При визитите си отборът е изиграл 7 срещи досега, в които има 2 победи, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 6-10.

В последните си 6 двубоя в първенството играчите на Од БК са записали 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 10 гола.

Кристиансунд - Од БК - директни двубои

В последните 5 играни срещи между двата съперника, Кристиансунд е спечелил една победа, отбора на Од БК има постигнати 2 победи, а в 2 срещи двата състава са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 5-8. В последните 2 мача пред своите почитатели срещу Од БК, играчите на Кристиансунд нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Отборът на Кристиансунд записа равенство в последната си среща в първенството, а при домакинствата си постигна успех в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна победа в предишната си среща в шампионата на Норвегия, а на чужд терен е в серия от 3 поражения.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.36 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.