Обосновани Футболни Прогнози

ТПВ Тампере - МИПА

2 Август 2019 - 18:30
ТПВ Тампере
МИПА
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните тимове на ТПВ Тампере и МИПА от 17-ия кръг на шампионата в Икьонен на Финландия. Треньора на домакините извежда на своите играчи срещу гостуващите играчи на МИПА.

Време е да предоставя информация за предстоящата футболна среща:

ТПВ Тампере

Футболистите на домакините от ТПВ Тампере заемат 9-та позиция във временното класиране с общ актив от 11 точки, записани след 2 победи, 5 равенства и 9 загуби през сезона, като в изиграните общо 16 мача са отбелязали 12 гола в противниковата врата и са позволили да им отбележат 28 гола в своята мрежа. Като домакин ТПВ Тампере има 8 срещи, в които има 2 победи, 2 равенства и 4 загуби, при голова разлика 5-13.

В последните си 6 официални срещи в Икьонен тимът на ТПВ Тампере е постигнал едно равенство и 5 загуби и са без победа, като са отбелязали в вратата на своите съперници 5 попадения и са допуснали 16 попадения от противниковите тимове.

МИПА

Гостуващият отбор на МИПА се намира на 10-то място в таблицата с временното класиране с 10 точки, постигнати след 2 победи, 4 равенства и 10 загуби от започването на шампионата, като в изиграните 16 двубоя има отрицателна голова разлика 12-37. Навън съставът има 8 мача досега, в които има една победа, 2 равенства и 5 загуби, вкарал е 6 гола във вратата на противниците си и е получил 21 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на МИПА имат в актива си 1 равенство и 5 загуби и не са записали нито една победа, при голова разлика 2-18.

ТПВ Тампере - МИПА - директни мачове

В последната среща между двата тима, ТПВ Тампере няма нито 1 победа, МИПА също няма записана нито 1 победа, а една среща е завършил с равен резултат.

Текуща форма на двата тима в първенството

Отборът на домакините е в серия от 3 поредни поражения в първенството, а у дома е в серия от 3 последователни загуби.

Отборът на гостите е в серия от 4 поражения в шампионата на Финландия, а на чужд терен е с 2 загуби.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.