Обосновани Футболни Прогнози

Каен - Лориен

5 Август 2019 - 21:45
Каен
Лориен
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.28
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък между Каен и Лориен от поредния кръг на футболното първенство на Франция в Лига 2. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Лориен на своя терен.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата футболна среща:

Каен

Играчите на Каен са 11-ти в таблицата с една спечелена точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 0-0. У дома Каен все още няма изиграна среща до момента, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Каен имат в актива си 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 11-7.

Лориен

Гостуващият отбор на Лориен е първи в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа от старта на новия шампионат, като е отбелязал 3 попадения и е инкасирал 0 гола в мрежата си. На чужд терен отборът все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не е вкарал нито един гол в противниковата врата и все още не е допуснал нито едно попадение във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 отборът на Лориен има на сметката си 3 победи, 3 равенства и нито една загуба, като са вкарали 11 гола и са получили 6 попадения.

Каен - Лориен - преки мачове

В последните 5 двубоя между двата състава, Каен има спечелени 4 успеха, отбора на Лориен няма постигната нито една победа, а в 1 двубой двата противника не са успели да се победят, при обща голова разлика 9-3. В предишните 2 мача пред своите привърженици с Лориен, футболистите на Каен имат 2 победи.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Тимът на Каен е с 3 равни срещи в Франция, а у дома записа равенство в последната си среща.

Тимът на гостите от Лориен е в серия от 2 поредни успеха в шампионата на Франция, а на чужд терен има победа в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.28 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.