Обосновани Футболни Прогнози

Йънг Лайънс - Бруней ДПММ

7 Август 2019 - 14:45
Йънг Лайънс
Бруней ДПММ
Прогноза: 2
Коефициент: 2.87
1 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се спра на футболната среща между футболните състави на Йънг Лайънс и Бруней ДПММ от 19-ия кръг на текущият футболен шампионат в Сингапур в турнира Висша Лига.

Факти и статистика за днешния сблъсък:

Йънг Лайънс

Йънг Лайънс се намират на 8-ма позиция във временното класиране с общ актив от 17 точки, събрани след 5 победи, 2 равенства и 11 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 18 срещи са отбелязали 12 попадения в противниковата врата и са позволили да им отбележат 26 гола в собствената мрежа. Пред собствените си предани почитатели съставът е изиграл 9 двубоя до момента, в които има 2 победи, 1 равенство и 6 загуби, реализирал е 6 попадения във вратата на съперниците си и е получил 13 попадения в своята мрежа.

В предишните си 6 мача в първенството тимът на Йънг Лайънс е постигнал 2 победи, едно равенство и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 4 гола и получени 6 гола.

Бруней ДПММ

Гостуващият тим на Бруней ДПММ е на върха в класирането с 37 точки, от 11 победи, 4 равенства и 3 загуби през сезона, като в изиграните 18 срещи има голова разлика 36-18. Навън тимът има 10 двубоя до момента, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, отбелязал е 17 гола в противниковата мрежа и е получил 12 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални мача в Висша Лига футболистите на Бруней ДПММ имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, като са записали 10 гола и са им вкарали 8 гола.

Йънг Лайънс - Бруней ДПММ - преки мачове

В предишните 5 мача между двата противника, Йънг Лайънс няма записана нито 1 победа, отбора на Бруней ДПММ има записани 2 победи, а 3 срещи са завършили при равен резултат, при обща голова разлика 3-6. В последните 2 мача у дома с Бруней ДПММ, Домакините от Йънг Лайънс нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на Йънг Лайънс има загуба в предишния кръг в Сингапур, а при домакинствата си постигна успех в последната си среща.

Тимът на гостите от Бруней ДПММ има успех в последния кръг в шампионата на Сингапур, а като гост е в серия от 2 последователни поражения.

Прогноза: 2 Коефициент: 2.87 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.