Обосновани Футболни Прогнози

Стабек - Кристиансунд

18 Август 2019 - 17:00
Стабек
Кристиансунд
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за срещата между отборите на Стабек и Кристиансунд от поредния кръг на настоящият футболен сезон в Елитсериен на Норвегия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Кристиансунд на Надеруд.

Предоставям факти и статистика за предстоящия мач:

Стабек

Домакините от Стабек заемат 13-та позиция във временното класиране с 17 точки, след 4 победи, 5 равенства и 8 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 17 срещи имат голова разлика 16-23. На домашна сцена Сините има 9 мача, в които има 2 победи, 5 равенства и 2 загуби, при голова разлика 11-9.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството тимът на Стабек има записани 1 победа, 3 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 9-9.

Кристиансунд

Съставът на гостите от Кристиансунд е на 7-ма позиция в класирането с общ актив от 23 точки, от 6 победи, 5 равенства и 6 загуби от началото на сезона, като в изиграните 17 мача има положителна голова разлика 20-19. На чужд терен съставът е изиграл 9 двубоя досега, в които има 2 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 7 попадения във вратата на противниците си и е позволил да му отбележат 11 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството съставът на Кристиансунд е записал 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-8.

Стабек - Кристиансунд - преки срещи

В предишните 5 играни сблъсъка между двата противника, Стабек е спечелил една победа, а отбора на Кристиансунд е записал 4 победи, при обща голова разлика 2-7. В предишните 2 мача на своя стадион срещу отбора на Кристиансунд, играчите на Стабек нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Отборът на Стабек е в серия от 2 последователни ремита в шампионата, а на собствения си терен е с 4 последователни равенствa.

Тимът на гостите от Кристиансунд има неуспех в последния кръг в първенството на Норвегия, а при гостуванията си постигна реми в последния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.