Обосновани Футболни Прогнози

Нотс Каунти - Стокпорт

6 Август 2019 - 21:45
Нотс Каунти
Стокпорт
Прогноза: 1
Коефициент: 1.95
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между футболистите на Нотс Каунти и Стокпорт от поредния кръг на футболното първенство в Англия в Национална Лига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Стокпорт на Медоу Лейн.

Стига приказки време е за информацията за днешния футболен мач:

Нотс Каунти

Домакините са 19-ти в таблицата с временното класиране без записана точка, след 1 загуба, като са реализирали 0 попадения във вратата на противниците си и са получили 1 попадения в мрежата си. На домашна сцена отборът на Нотс Каунти все още няма изиграна среща до момента, като все още не е успял да се разпише в противниковата мрежа и все още не е позволил да му отбележат нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 1 официални срещи в Национална Лига тимът на Нотс Каунти е записал една загуба, като са вкарали в противниковата врата 0 гола и са инкасирали 1 гола от играчите на своите съперници.

Стокпорт

Гостуващият тим на Стокпорт е 19-ти във временното класиране с 0 точки след 1 загуба, като е успял да реализира 0 гола и е допуснал 1 гола в мрежата си. Навън съставът все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не е реализирал нито един гол в противниковата врата и все още не е позволил да му вкарат нито едно попадение във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Национална Лига футболистите на Каунти са постигнали 1 победа, 1 равенство и 4 загуби, като са вкарали в вратата на противниците си 5 гола и са получили 11 попадения от своите съперници.

Нотс Каунти - Стокпорт - директни мачове

.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Тимът на домакините има неуспех в последния си двубой в Англия, а при домакинствата си е с 0 последователни поражения.

Съставът на гостите е в серия от 2 поредни загуби в Англия, а като гост има загуба в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.95 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.