Обосновани Футболни Прогнози

Ийстли - Сътън Юнайтед

13 Август 2019 - 21:45
Ийстли
Сътън Юнайтед
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния мач между футболистите на Ийстли и Сътън Юнайтед от 4-ия кръг на първенството в Англия в турнира Национална Лига. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Тен Акрес своите играчи срещу футболистите на Сътън Юнайтед.

Време е за статистиката за днешната среща:

Ийстли

Домакините от Ийстли заемат 18-та позиция във временното класиране с общ сбор от 3 точки, след една победа и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 3 двубоя са реализирали 1 гола във вратата на съперниците си и са допуснали 3 гола в собствената мрежа. Като домакин отборът на Ийстли е играл 1 мач, в който е записал една победа, при голова разлика 1-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Национална Лига футболистите на Ийстли имат в актива си 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 6 попадения и са допуснали 8 гола от противниците си.

Сътън Юнайтед

Гостуващият отбор на Сътън Юнайтед се намира на 7-мо място във временното подреждане с 5 точки, след 1 победа и 2 равенства, като тима все още няма загуба от началото на шампионата, като в изиграните 3 двубоя има голова разлика 6-4. При визитите си отборът е играл един двубой, в който е записал една победа, реализирал е 3 попадения в противниковата врата и е получил едва едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството съставът на Сътън Юнайтед е постигнал една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вмъкнали на противника си 8 гола и са им вкарали 10 попадения.

Ийстли - Сътън Юнайтед - директни двубои

В предишните 5 играни сблъсъка между двата тима, Ийстли е записал 2 успеха, състава на Сътън Юнайтед също има спечелени 2 победи, а един сблъсък е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 5-6. В последните 2 двубоя пред своите фенове срещу отбора на Сътън Юнайтед, футболистите на Ийстли имат 2 победи.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Съставът на домакините от Ийстли е в серия от 2 последователни поражения в първенството, а у дома е в серия от 3 успеха.

Тимът на гостите е с 2 последователни ремита в Англия, а при визитите си постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.