Обосновани Футболни Прогнози

Далиан Ифан - Пекин Гуоан

15 Август 2019 - 14:35
Далиан Ифан
Пекин Гуоан
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.61
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днес мисля да дам прогноза за мача от 23-ия кръг на футболния шампионат в Китай в Супер Лига между съставите на Далиан Ифан и Пекин Гуоан. Далиан Ифан посрещат на своя терен противниковия отбор на Пекин Гуоан.

Стига приказки време е за фактите за предстоящия сблъсък:

Далиан Ифан

Домакините от Далиан Ифан заемат 6-та позиция в класирането с 31 точки, записани след 8 победи, 7 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 22 двубоя са отбелязали 35 попадения и са позволили да им отбележат 35 попадения в мрежата си. Пред собствените си привърженици Далиан Ифан е изиграл 11 срещи досега, в които е записал 4 победи, 3 равенства и 4 загуби, вкарал е 16 гола в противниковата врата и е допуснал 15 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни срещи в първенството играчите на Далиан Ифан имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и една загуба, при голова разлика 13-12.

Пекин Гуоан

Тимът на гостите от Пекин Гуоан заема трета позиция в класирането с актив от 51 точки, след 17 победи и 5 загуби от началото на сезона, като в изиграните общо 22 двубоя е вкарал 42 гола в мрежата на съперниците си и е инкасирал 18 попадения в мрежата си. Като гост тимът е играл 10 мача, в които има 6 победи и 4 загуби, вкарал е 11 гола във вратата на приемащите го състави и е получил 7 гола в мрежата си.

В последните си 6 официални мача в Супер Лига отборът на Пекин Гуоан има в актива си 3 победи и 3 загуби, като са записали в противниковата врата 9 попадения и са получили 7 гола от играчите на противниците си.

Далиан Ифан - Пекин Гуоан - директни срещи

В предишните 5 играни срещи между двата тима, съставът на Далиан Ифан не е записал нито 1 победа, а тима на Пекин Гуоан е спечелил 5 победи, при общо голово съотношение 4-17. В последните 2 срещи на своя стадион срещу отбора на Пекин Гуоан, футболистите на Далиан Ифан нямат победа и 2 загуби.

Моментна форма на двата съперника в шампионата

Съставът на Далиан Ифан записа равенство в последния кръг в първенството на Китай, а у дома стигна до равенство в последната си среща.

Съставът на гостите има неуспех в последния си мач в шампионата, а на чужд терен е с 3 загуби.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.61 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.