Обосновани Футболни Прогнози

Шатору - Аячо

16 Август 2019 - 21:00
Шатору
Аячо
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
0 - 1
непозната футболни прогнози

През днешният ден ще се проведе футболния двубой между футболните тимове на Шатору и Аячо от 4-ия кръг на футболния сезон в Лига 2 на Франция. Футболистите на Шатору излизат срещу противниковия футболен отбор на Аячо на своя стадион.

Накратко информацията за днешния мач:

Шатору

Играчите на домакините са 19-ти във временното класиране с една точка, след 1 равенство и 2 загуби от започването на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните 3 срещи имат отрицателна голова разлика 0-6. Като домакин отборът има един мач, в който е записал 1 равенство, като все още не е отбелязал нито едно попадение във вратата на противниците си и все още не е допуснал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 официални срещи в Лига 2 играчите на Шатору имат в актива си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са разписали в мрежата на своите противници 6 попадения и са допуснали 10 гола от играчите на противниците си.

Аячо

Отборът на гостите от Аячо е 9-ти в таблицата с временното подреждане с 4 точки, постигнати след една победа, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните 3 мача е реализирал 4 попадения и е инкасирал 4 попадения в мрежата си. На чужд терен съставът е играл един двубой до момента, в който е записал една победа, при голова разлика 1-0.

В последните си 6 официални мача в Лига 2 отборът на Аячо има записани 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 5 гола и получени 6 гола.

Шатору - Аячо - директни двубои

В последните 5 играни двубоя между двата тима, тимът на Шатору има записанa една победа, отбора на Аячо също е записал една победа, а в 3 срещи двата противника са си разделили точките, при общо голово съотношение 5-6. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Аячо, футболистите на Шатору нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Текуща форма на двата отбора в шампионата

Отборът на Шатору допусна неуспех в последния кръг в Франция, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни равни срещи.

Отборът на гостите допусна неуспех в предишния си двубой в шампионата на Франция, а при визитите си постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 0 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.