Обосновани Футболни Прогнози

Луго - Майорка

29 Септември 2018 - 17:00
Луго
Майорка
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
1 - 1
позната футболни прогнози

Днеска видях двубоя от 7-ия кръг на сезона в Испания в Сегунда Дивисион между футболните отбори на Луго и Майорка. Треньора на домакините извежда на Естадио Анхо Каро своите футболисти срещу Майорка.

Накратко информацията за предстоящия двубой:

Луго

Домакините от Луго са 12-ти в таблицата с актив от 7 точки, постигнати след 2 победи, 1 равенство и 3 загуби от започването на първенството, като в изиграните 6 двубоя са отбелязали 7 попадения и са инкасирали 8 гола в своята мрежа. На домашна сцена съставът има 3 срещи до момента, в които има една победа и 2 загуби, при голова разлика 4-6.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Луго имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Майорка

Съставът на гостите от Майорка е 7-ми във временното подреждане с 10 точки, събрани след 3 победи, едно равенство и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 срещи има голова разлика 5-5. На чужд терен съставът е играл 3 срещи досега, в които има една победа, 1 равенство и една загуба, отбелязал е 2 гола във вратата на съперниците си и е допуснал 2 гола във вратата си.

В предишните си 6 мача в първенството съставът на Майорка е записал 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Луго - Майорка - преки двубои

В последните 5 сблъсъка между двата състава, отборът на Луго има спечелени 3 успеха, тима на Майорка не е спечелил нито 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 11-4. В последните 2 мача у дома с отбора на Майорка, Домакините от Луго имат 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините постигна победа в предишния кръг в Испания, а у дома има поражение в последния си мач.

Тимът на гостите допусна неуспех в предишния си двубой в първенството на Испания, а на чужд терен записа реми в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.