Обосновани Футболни Прогнози

Гейтсхед - Харогейт Таун

4 Септември 2018 - 21:45
Гейтсхед
Харогейт Таун
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
2 - 3
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между Гейтсхед и Харогейт Таун от 9-ия кръг на шампионата в Национална Лига на Англия. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия футболен отбор на Харогейт Таун на своя стадион.

Стига приказки време е за статистиката за предстоящата среща:

Гейтсхед

Гейтсхед са на 8-ма позиция в класирането с актив от 14 точки, записани след 4 победи, 2 равенства и 2 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 мача са реализирали 10 попадения и са позволили да им вкарат 7 попадения в собствената мрежа. У дома отборът е играл 4 двубоя до момента, в които е записал 3 победи, 1 равенство и все още няма загуба у дома, при голова разлика 6-3.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството футболистите на Гейтсхед имат на сметката си 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 5-5.

Харогейт Таун

Гостуващият отбор на Харогейт Таун е 2-ри във временното класиране с актив от 16 точки, след 4 победи и 4 равенства, като отбора все още няма загуба от старта на сезона, като в изиграните 8 двубоя има положителна голова разлика 16-6. Далеч от дома тимът е изиграл 4 мача до момента, в които има 1 победа, 3 равенства и все още няма поражение навън, при голова разлика 5-3.

В предишните си 6 официални мача в Национална Лига тимът на Харогейт Таун има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика 12 вкарани и 2 получени гола.

Гейтсхед - Харогейт Таун - преки срещи

.

Текуща форма на двата тима в първенството

Тимът на домакините има победа в последния кръг в Англия, а на собствения си стадион има победа в последната си среща.

Съставът на гостите от Харогейт Таун има победа в последния кръг в Англия, а като гост постигна равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 2 - 3 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.