Обосновани Футболни Прогнози

Калмар - Хакен

27 Септември 2018 - 20:00
Калмар
Хакен
Прогноза: X2
Коефициент: 1.41
1 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой между футболистите на Калмар и Хакен от 23-ия кръг на сезона в Алсвенскан Лига на Швеция. Червените братя приемат на домашния си терен гостуващия футболен отбор на Хакен.

Информацията за предстоящата футболна среща:

Калмар

Калмар се намират на 10-та позиция в таблицата със събрани 28 точки, след 8 победи, 4 равенства и 10 загуби от началото на шампионата, като в изиграните 22 двубоя са успели да реализират 21 попадения във вратата на съперниците си и са допуснали 25 гола в собствената мрежа. У дома съставът на Калмар е играл 10 двубоя, в които има 4 победи, 3 равенства и 3 загуби, вкарал е 9 гола във вратата на противниците си и е позволил да му вкарат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 официални двубоя в Алсвенскан Лига съставът на Калмар има на сметката си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 8 гола.

Хакен

Тимът на гостите от Хакен се намира на 5-та позиция в таблицата с актив от 37 точки, събрани след 11 победи, 4 равенства и 7 загуби през сезона, като в изиграните общо 22 срещи има голова разлика 43-22. Далеч от дома тимът има 11 срещи, в които е записал 3 победи, едно равенство и 7 загуби, реализирал е 10 гола в мрежата на противниците си и е получил 16 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството тимът на Хакен има записани 5 победи и 1 загуба, при обща голова разлика вкарани 19 гола и получени 5 гола.

Калмар - Хакен - преки мачове

В предишните 5 изиграни срещи между двата противника, Червените братя е записал една победа, отбора на Хакен е постигнал 3 победи, а в една среща двата отбора не са съумели да се победят, при общо голово съотношение 4-7. В последните 2 двубоя у дома с Хакен, футболистите на Калмар нямат победа, 1 равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в първенството

Съставът на Калмар допусна неуспех в последния си двубой в първенството, а у дома записа равенство в предишния си мач.

Отборът на Хакен е с 2 успеха в Швеция, а на чужд терен има неуспех в последния си мач.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.41 Резултат: 1 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.