Обосновани Футболни Прогнози

МК Оран - АС Аин Млила

10 Септември 2018 - 21:00
МК Оран
АС Аин Млила
Прогноза: 1
Коефициент: 1.72
3 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за мача между футболните отбори на МК Оран и АС Аин Млила от поредния кръг на шампионата в Алжир в турнира Национален Шампионат. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион своите играчи срещу гостуващия отбор на АС Аин Млила.

Но нека да разгледаме статистиката за предстоящия мач:

МК Оран

МК Оран заемат 15-то място в класирането с актив от 2 точки, след 2 равенства и 2 загуби от старта на шампионата, като все още търси първата си победа, като в изиграните общо 4 мача имат голова разлика 2-6. На домашна сцена МК Оран има 2 срещи досега, в които е записал 2 равенства, вкарал е един гол в противниковата мрежа и е допуснал само един гол в своята мрежа.

В предишните си 6 официални срещи в Национален Шампионат съставът на МК Оран е записал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 8 гола.

АС Аин Млила

Тимът на гостите от АС Аин Млила е 2-ри в класирането със събрани 8 точки, след 2 победи и 2 равенства, като състава все още не е допуснал загуба от началото на сезона, като в изиграните общо 4 мача има голова разлика 4-0. Навън отборът има 2 мача досега, в които е записал една победа, 1 равенство и нито една загуба навън, при обща голова разлика 3-0.

В предишните си 4 официални двубоя в Национален Шампионат тимът на АС Аин Млила е записал 2 победи, 2 равенства и нито 1 загуба, при обща голова разлика 4-0.

МК Оран - АС Аин Млила - директни двубои

.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от МК Оран допусна поражение в предишната си среща в шампионата на Алжир, а при домакинствата си е в серия от 2 последователни равенствa.

Съставът на АС Аин Млила е в серия от 2 поредни равни срещи в шампионата на Алжир, а при визитите си стигна до равенство в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.72 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.