Обосновани Футболни Прогнози

Кордоба - Тенерифе

22 Септември 2018 - 21:30
Кордоба
Тенерифе
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.53
1 - 1
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се опитам да дам прогноза за мача между Кордоба и Тенерифе от 6-ия кръг на първенството в Испания в Сегунда Дивисион. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу противниковия отбор на Тенерифе.

Информацията за днешната среща:

Кордоба

Кордоба са 21-ви в класирането с 2 точки, след 2 равенства и 3 загуби от старта на шампионата, като все още няма победа до момента, като в изиграните 5 мача имат отрицателна голова разлика 5-13. Като домакин Кордоба има 3 двубоя досега, в които има 2 равенства и 1 загуба и все още са без победа у дома, при обща голова разлика 5-7.

В последните си 6 двубоя в първенството съставът на Кордоба е постигнал една победа, 2 равенства и 3 загуби, при голова разлика 8-13.

Тенерифе

Отборът на гостите от Тенерифе е 19-ти в таблицата с временното подреждане с актив от 3 точки, след 3 равенства и 2 загуби от началото на първенството, като все още не е записал нито една победа до момента, като в изиграните 5 мача има голова разлика 4-6. Навън съставът има 3 двубоя до момента, в които има 2 равенства и една загуба и все още няма победа навън, при обща голова разлика 2-3.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството играчите на Тенерифе имат в актива си 4 равенства и 2 загуби и нямат нито една победа, при обща голова разлика 5-7.

Кордоба - Тенерифе - преки срещи

В предишните 5 изиграни мача между двата тима, Кордоба е постигнал 2 победи, отбора на Тенерифе също има записани 2 успеха, а един двубой е завършил реми, при обща голова разлика 4-7. В предишните 2 срещи у дома с Тенерифе, играчите на Кордоба са постигнали 2 успеха.

Моментна форма на двата състава в първенството

Съставът на домакините от Кордоба допусна загуба в последната си среща в шампионата, а на собствения си стадион постигна равенство в предишния си двубой.

Отборът на гостите е с 2 поражения в Испания, а далеч от дома допусна поражение в последния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.53 Резултат: 1 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.