Обосновани Футболни Прогнози

Кьоге - Фремад Амагер

19 Септември 2018 - 20:30
Кьоге
Фремад Амагер
Прогноза: 1
Коефициент: 1.75
4 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за сблъсъка от 10-ия кръг на футболния сезон в Дания в турнира Първа Дивизия между футболистите на Кьоге и Фремад Амагер. Играчите на Кьоге излизат срещу противниковия футболен отбор на Фремад Амагер на своя стадион.

Предоставям факти и статистика за днешния футболен мач:

Кьоге

Домакините от Кьоге заемат второ място във временното класиране с актив от 18 точки, след 6 победи и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 8 срещи имат голова разлика 18-10. Като домакин Кьоге има 4 мача досега, в които има само победи, отбелязал е 11 гола в мрежата на своите гости и е позволил да му отбележат 5 гола в своята мрежа.

В предишните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия тимът на Кьоге има записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика вкарани 12 гола и получени 8 гола.

Фремад Амагер

Тимът на гостите от Фремад Амагер е на 9-та позиция в класирането с актив от 9 точки, натрупани след 2 победи, 3 равенства и 3 загуби от началото на шампионата, като в изиграните общо 8 мача има отрицателна голова разлика 10-13. Като гост съставът е изиграл 4 двубоя, в които има 1 победа, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 4 попадения във вратата на посрещащите го отбори и е позволил да му отбележат 7 попадения в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Фремад Амагер е записал 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 7 вкарани и 8 получени гола.

Кьоге - Фремад Амагер - директни срещи

В последните 5 изиграни сблъсъка между двата противника, Кьоге е записал 3 успеха, отбора на Фремад Амагер има постигнатa 1 победа, а в една среща двата отбора са стигнали до подялба на точките, при общо голово съотношение 7-3. В предишните 2 двубоя на своя терен срещу състава на Фремад Амагер, Домакините от Кьоге са записали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Отборът на домакините има успех в предишния си двубой в Дания, а у дома е в серия от 4 последователни победи.

Отборът на гостите допусна загуба в предишната си среща в първенството на Дания, а на чужд терен постигна победа в последната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.75 Резултат: 4 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.