Обосновани Футболни Прогнози

Ян Регенсбург - Динамо Дрезден

14 Септември 2018 - 19:30
Ян Регенсбург
Динамо Дрезден
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
0 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния мач между футболните отбори на Ян Регенсбург и Динамо Дрезден от поредния кръг на футболното първенство в Германия в турнира Втора Бундеслига. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Динамо Дрезден на Янщадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Ян Регенсбург

Ян Регенсбург са 13-ти в класирането с общ актив от 4 точки, натрупани след една победа, 1 равенство и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 4 мача са успели да отбележат 5 гола в противниковата врата и са получили 8 попадения в мрежата си. Пред своите горещи почитатели Ян Регенсбург е изиграл 2 мача досега, в които има 1 победа, едно равенство и все още няма поражение у дома, при голова разлика 2-1.

В последните си 6 официални мача в Втора Бундеслига футболистите на Ян Регенсбург имат в актива си 1 победа, 2 равенства и 3 загуби, при обща голова разлика 6-12.

Динамо Дрезден

Отборът на гостите от Динамо Дрезден се намира на 14-та позиция в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа и 2 загуби от започването на шампионата, като в изиграните общо 3 срещи има отрицателна голова разлика 3-5. Далеч от дома съставът има един двубой досега, в който има 1 загуба, при обща голова разлика 1-2.

В предишните си 6 официални двубоя в Втора Бундеслига футболистите на Динамо Дрезден са постигнали 1 победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика 4 вкарани и 8 получени гола.

Ян Регенсбург - Динамо Дрезден - преки мачове

В предишните 4 изиграни двубоя между двата противника, Ян Регенсбург не е спечелил нито 1 победа, отбора на Динамо Дрезден има постигнати 3 победи, а един мач е завършил при равен резултат, при обща голова разлика 1-6. В предишните 2 срещи пред своите привърженици с отбора на Динамо Дрезден, футболистите на Ян Регенсбург нямат победа, едно равенство и 1 загуба.

Моментна форма на двата отбора в шампионата

Съставът на домакините допусна неуспех в предишната си среща в първенството, а у дома постигна равенство в предишната си среща.

Тимът на гостите от Динамо Дрезден е в серия от 2 поредни загуби в шампионата, а далеч от дома допусна неуспех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 0 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.