Обосновани Футболни Прогнози

Ал Таавон - Ал Итихад Джеда

20 Септември 2018 - 18:45
Ал Таавон
Ал Итихад Джеда
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
5 - 3
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболния сблъсък от 3-ия кръг на текущият сезон в Професионална Лига на Саудитска Арабия между съставите на Ал Таавон и Ал Итихад Джеда.

Но нека да разгледаме фактите за предстоящия сблъсък:

Ал Таавон

Ал Таавон са на 7-мо място в класирането с 2 точки, след 2 поредни равенства от началото на новото футболно първенство, като в изиграните 2 срещи имат голова разлика 2-2. На собствения си стадион отборът все още няма изиграна среща до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Професионална Лига играчите на Ал Таавон са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, като са реализирали 12 попадения и са инкасирали 10 гола.

Ал Итихад Джеда

Гостуващият тим на Ал Итихад Джеда се намира на 16-та позиция във временното класиране без нито една точка, след 2 последователни поражения от началото на новото първенство, като в изиграните 2 двубоя има отрицателна голова разлика 0-4. На чужд терен съставът има един двубой до момента, в който е записал 1 загуба, като все още не е отбелязал нито едно попадение във вратата на своите домакини и е позволил да му отбележат само едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Ал Итихад Джеда са записали 1 победа и 5 загуби, при голова разлика 8-17.

Ал Таавон - Ал Итихад Джеда - преки срещи

В предишните 5 играни мача между двата тима, Ал Таавон е записал 2 победи, а отбора на Ал Итихад Джеда има спечелени 3 успеха, при общо голово съотношение 10-10. В предишните 2 срещи пред своите почитатели с тима на Ал Итихад Джеда, футболистите на Ал Таавон нямат победа и 2 загуби.

Текуща форма на двата състава в шампионата

Отборът на домакините е в серия от 2 последователни ремита в шампионата, а на собствения си терен постигна успех в последния си мач.

Тимът на гостите е с 3 поредни поражения в първенството на Саудитска Арабия, а на чужд терен е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 5 - 3 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.