Обосновани Футболни Прогнози

Милан - Рома

31 Август 2018 - 21:30
Милан
Рома
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за мача от 3-ия кръг на футболния сезон в Италия в турнира Серия А между отборите на Милан и Рома. Треньора на домакините Дженаро Гатузо извежда на домашния си стадион Джузепе Меаца своите играчи срещу гостуващите играчи на Рома.

Но стига общи приказки време е за информацията за предстоящия футболен двубой:

Милан

Червено-черните са 17-ти в класирането без спечелена точка, след 1 загуба, като имат отрицателна голова разлика 2-3. У дома съставът все още не е изиграл нито една среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални двубоя в Серия А съставът на Червено-черните е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 14 вкарани и 8 получени гола.

Рома

Отборът на гостите от Рома се намира на 5-то място във временното класиране със събрани 4 точки, след 1 победа и 1 равенство, като състава все още не е допуснал загуба от старта на сезона, като в изиграните общо 2 срещи е успял да вкара 4 гола в противниковата врата и е позволил да му отбележат 3 попадения в своята мрежа. Като гост отборът е изиграл 1 двубой досега, в който има една победа, реализирал е едва едно попадение във вратата на своите домакини и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на Вълците има в актива си 4 победи, 2 равенства и нито една загуба, като са вкарали 10 гола и са получили 4 гола.

Милан - Рома - преки срещи

В последните 5 играни мача между двата тима, Росонерите е записал една победа, а състава на Рома има спечелени 4 победи, при обща голова разлика 4-10. В последните 2 срещи пред своите фенове с състава на Вълците, играчите на Милан нямат победа и 2 поражения.

Текуща форма на двата съперника в шампионата

Съставът на домакините от Милан има поражение в последната си среща в първенството на Италия, а на своя стадион е в серия от 2 успеха.

Тимът на гостите записа реми в предишната си среща в Италия, а на чужд терен е с 4 последователни успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.