Обосновани Футболни Прогнози

Каляри - Сасуоло

26 Август 2018 - 21:30
Каляри
Сасуоло
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.41
2 - 2
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между отборите на Каляри и Сасуоло от поредния кръг на футболния шампионат в Серия А на Италия. Каляри излизат срещу Сасуоло на домашния си стадион.

Накратко информацията за днешния мач:

Каляри

Играчите на отбора домакин са на 15-та позиция в класирането с 0 точки след 1 загуба, като имат голова разлика 0-2. У дома отборът все още не е изиграл нито един мач до момента, при голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Серия А играчите на Каляри имат записани 2 победи, 1 равенство и 3 загуби, при голова разлика 3 вкарани и 7 получени гола.

Сасуоло

Гостуващият състав на Сасуоло е 5-ти в класирането с актив от 3 точки, след 1 победа от започването на новия сезон, като има голова разлика 1-0. Като гост отборът все още не е изиграл нито един мач до момента, при голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални срещи в Серия А съставът на Сасуоло има записани 4 победи и 2 загуби, при обща голова разлика 6-6.

Каляри - Сасуоло - директни двубои

В предишните 5 изиграни срещи между двата тима, Червено-сините е постигнал 2 победи, отбора на Сасуоло също е записал 2 победи, а в една среща двата съперника са стигнали до подялба на точките, при обща голова разлика 8-11. В последните 2 двубоя на своя стадион с Сасуоло, футболистите на Каляри имат една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините от Каляри допусна неуспех в предишния кръг в първенството, а на своя стадион постигна успех в предишната си среща.

Отборът на гостите от Сасуоло има успех в последния кръг в първенството на Италия, а като гост постигна успех в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.41 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.