Обосновани Футболни Прогнози

Парс Джонуби Джем - Сепахан Исфахан

30 Август 2018 - 18:30
Парс Джонуби Джем
Сепахан Исфахан
Прогноза: X2
Коефициент: 1.33
2 - 2
позната футболни прогнози

Днеска мисля да разгледам срещата от 6-ия кръг на сезона в Иран в Про Лига между футболистите на Парс Джонуби Джем и Сепахан Исфахан. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу гостуващия отбор на Сепахан Исфахан на домашния си стадион.

Накратко факти и статистика за предстоящия футболен сблъсък:

Парс Джонуби Джем

Парс Джонуби Джем са 6-ти в класирането с актив от 7 точки, от 2 победи, едно равенство и 2 загуби от началото на първенството, като в изиграните 5 мача имат положителна голова разлика 5-4. Пред своите привърженици Парс Джонуби Джем е играл 2 срещи, в които има само победи, отбелязал е 3 гола в противниковата врата и все още не е получил нито едно попадение във вратата си.

В предишните си 6 официални мача в Про Лига футболистите на Парс Джонуби Джем имат на сметката си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 6-4.

Сепахан Исфахан

Гостуващият тим на Сепахан Исфахан е на втора позиция в класирането с общ сбор от 9 точки, след 2 победи и 3 равенства, като тима все още не е допуснал загуба от старта на първенството, като в изиграните 5 мача има положителна голова разлика 10-4. При визитите си отборът е изиграл 2 двубоя, в които има 2 победи, при обща голова разлика 8-2.

В предишните си 6 срещи в първенството футболистите на Сепахан Исфахан имат записани 2 победи, 3 равенства и 1 загуба, като са вмъкнали на противника си 10 попадения и са допуснали 5 попадения.

Парс Джонуби Джем - Сепахан Исфахан - преки мачове

В предишните 2 изиграни двубоя между двата съперника, Парс Джонуби Джем няма записана нито 1 победа, отбора на Сепахан Исфахан също не е записал нито една победа, а в 2 двубоя двата състава са си разделили точките, при обща голова разлика 1-1. В предишната среща пред своите привърженици с Сепахан Исфахан, играчите на Парс Джонуби Джем нямат победа и едно равенство.

Моментна форма на двата състава в първенството

Тимът на домакините допусна загуба в предишния кръг в първенството на Иран, а на своя стадион е с 3 успеха.

Отборът на гостите от Сепахан Исфахан записа реми в предишния си двубой в първенството на Иран, а далеч от дома е в серия от 2 поредни победи.

Прогноза: X2 Коефициент: 1.33 Резултат: 2 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.