Обосновани Футболни Прогнози

Ханза Рощок - Веен Висбаден

8 Август 2018 - 20:00
Ханза Рощок
Веен Висбаден
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
3 - 2
позната футболни прогнози

Прогнозата за днес е за мача между футболните тимове на Ханза Рощок и Веен Висбаден от 3-ия кръг на първенството в Трета Лига на Германия. Треньорът на домакините извежда своите футболисти срещу Веен Висбаден на своя стадион.

Накратко факти и статистика за днешния двубой:

Ханза Рощок

Футболистите на състава домакин се намират на 10-то място в класирането с актив от 3 точки, след една победа и една загуба от началото на шампионата, като в изиграните общо 2 мача имат отрицателна голова разлика 2-3. Като домакин Моряците е играл 1 мач, в който има една победа, вкарал е 2 попадения във вратата на гостуващите тимове и все още не е инкасирал нито едно попадение в мрежата си.

В предишните си 6 срещи в първенството играчите на Моряците имат на сметката си 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при обща голова разлика 9-6.

Веен Висбаден

Гостуващият тим на Веен Висбаден е на 10-та позиция в класирането с общ актив от 3 точки, след 1 победа и една загуба от започването на сезона, като в изиграните общо 2 мача е успял да отбележи 2 попадения в противниковата врата и е допуснал 3 попадения в мрежата си. Далеч от дома тимът е изиграл 1 мач до момента, в който има 1 победа, при голова разлика 2-1.

В предишните си 6 официални срещи в Трета Лига тимът на Веен Висбаден има записани 3 победи и 3 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 8 гола.

Ханза Рощок - Веен Висбаден - преки двубои

В предишните 5 играни мача между двата тима, Ханза Рощок има спечелени 3 победи, отбора на Веен Висбаден е записал една победа, а в 1 мач двата състава са завършили наравно, при обща голова разлика 9-4. В предишните 2 двубоя у дома с Веен Висбаден, футболистите на Ханза Рощок имат 1 победа и една загуба.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на Ханза Рощок има победа в последния кръг в първенството на Германия, а на своя стадион е с 3 поредни победи.

Тимът на Веен Висбаден допусна поражение в предишната си среща в шампионата, а при визитите си постигна победа в предишната си среща.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 3 - 2 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.