Обосновани Футболни Прогнози

Титоград Подгорица - Будучност Подгорица

15 Август 2018 - 18:30
Титоград Подгорица
Будучност Подгорица
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.48
1 - 0
позната футболни прогнози

През днешният ден ще се състои мача между съставите на Титоград Подгорица и Будучност Подгорица от поредния кръг на шампионата в Първа Лига на Черна Гора. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу гостуващия отбор на Будучност Подгорица на домашния си терен.

Ето и фактите за днешния футболен двубой:

Титоград Подгорица

Футболистите на Титоград Подгорица заемат трето място във временното подреждане с 4 точки, след 1 победа и 1 равенство, като отбора все още е без загуба от началото на сезона, като в изиграните 2 двубоя са вкарали 1 гола във вратата на противниците си и са позволили да им вкарат 0 попадения в собствената врата. На собствения си стадион Титоград Подгорица е играл един двубой до момента, в който има 1 равенство, като все още не е отбелязал нито едно попадение в противниковата мрежа и все още не е инкасирал нито един гол във вратата си.

В последните си 6 официални мача в Първа Лига отборът на Титоград Подгорица има записани една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са отбелязали в противниковата мрежа 6 гола и са допуснали 7 попадения от своите противници.

Будучност Подгорица

Отборът на гостите от Будучност Подгорица се намира на първо място в таблицата с временното подреждане с 6 точки, след 2 поредни успеха от старта на новото първенство, като в изиграните 2 срещи е успял да вкара 4 попадения и е позволил да му отбележат 0 гола в своята мрежа. При визитите си тимът е изиграл 1 двубой, в който е записал 1 победа, отбелязал е едва един гол в мрежата на посрещащите го тимове и все още не е позволил да му отбележат нито един гол в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството съставът на Дечицата има записани 4 победи и 2 загуби, при голова разлика вкарани 13 гола и получени 8 гола.

Титоград Подгорица - Будучност Подгорица - преки мачове

В последните 5 изиграни двубоя между двата противника, отборът на Титоград Подгорица е записал една победа, отбора на Будучност Подгорица също е записал една победа, а в 3 двубоя двата съперника не са успели да се победят, при общо голово съотношение 8-6. В предишните 2 срещи у дома срещу тима на Будучност Подгорица, играчите на Титоград Подгорица нямат победа и 2 равенства.

Моментна форма на двата отбора в първенството

Тимът на Титоград Подгорица има победа в предишната си среща в шампионата на Черна Гора, а на своя стадион е в серия от 2 равенствa.

Съставът на Будучност Подгорица е с 2 последователни победи в шампионата, а на чужд терен е в серия от 2 успеха.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.48 Резултат: 1 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.