Обосновани Футболни Прогнози

Дармщат 98 - Дуисбург

24 Август 2018 - 19:30
Дармщат 98
Дуисбург
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.30
3 - 0
позната футболни прогнози

След добрата прогноза вчера днес ще анализирам срещата между футболните състави на Дармщат 98 и Дуисбург от 3-ия кръг на шампионата в Германия в Втора Бундеслига. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите футболисти срещу гостуващите футболисти на Дуисбург.

Накратко факти и статистика за днешния футболен мач:

Дармщат 98

Футболистите на отбора домакин се намират на 12-та позиция във временното подреждане с общ актив от 3 точки, след една победа и 1 загуба от започването на сезона, като в изиграните 2 двубоя са успели да отбележат 1 гола и са позволили да им вкарат 2 попадения в собствената мрежа. Като домакин Дармщат 98 е изиграл един двубой, в който има 1 победа, при обща голова разлика 1-0.

В последните си 6 двубоя в първенството футболистите на Дармщат 98 са записали 4 победи, едно равенство и една загуба, при обща голова разлика 9-4.

Дуисбург

Съставът на гостите от Дуисбург е 17-ти във временното класиране с 0 точки след 2 поражения от началото на новия сезон, като в изиграните 2 мача има голова разлика 0-3. На чужд терен отборът има един мач, в който има 1 загуба, при голова разлика 0-1.

В последните си 6 изиграни двубоя в първенството футболистите на Зебрите имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика 11-7.

Дармщат 98 - Дуисбург - преки срещи

В предишните 2 играни двубоя между двата тима, съставът на Дармщат 98 е постигнал 1 победа, а отбора на Дуисбург също има записанa 1 победа, при общо голово съотношение 3-3. В предишната среща пред своите фенове срещу тима на Дуисбург, футболистите на Дармщат 98 нямат победа и една загуба.

Текуща форма на двата противника в първенството

Съставът на домакините има загуба в последната си среща в шампионата на Германия, а на собствения си терен е в серия от 3 последователни успеха.

Тимът на гостите от Дуисбург е с 2 поредни поражения в шампионата, а на чужд терен има поражение в предишния си двубой.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.30 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.