Обосновани Футболни Прогнози

Вестерло - Рьозеларе

4 Август 2018 - 21:30
Вестерло
Рьозеларе
Прогноза: 1
Коефициент: 2.00
2 - 1
позната футболни прогнози

Прогнозата днес е за футболния двубой от поредния кръг на настоящето футболно първенство в Белгия в турнира Първа Дивизия Б между футболните състави на Вестерло и Рьозеларе. Треньора на домакините извежда на домашния си стадион Хет Куйпие своите футболисти срещу Рьозеларе.

Накратко малко факти и статистика за предстоящия мач:

Вестерло

Играчите на Вестерло са на трето място в класирането с 0 точки от началото на новия сезон, като имат голова разлика 0-0. Пред собствените си верни фенове Вестерло все още не е изиграл нито една среща досега, като все още не се е разписал във вратата на своите гости и все още не е допуснал нито едно попадение в мрежата си.

В последните си 6 официални срещи в Първа Дивизия Б футболистите на Вестерло са записали 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, като са вкарали 9 попадения и са получили 2 попадения.

Рьозеларе

Гостуващият отбор на Рьозеларе е 3-ти в класирането без нито една точка, от старта на новия сезон, като е отбелязал 0 гола и е позволил да му вкарат 0 попадения в своята мрежа. Като гост отборът все още няма изиграна среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия Б футболистите на Рьозеларе са постигнали една победа, 3 равенства и 2 загуби, като са вкарали 4 попадения и са им вкарали 7 попадения.

Вестерло - Рьозеларе - директни срещи

В предишните 5 мача между двата отбора, Вестерло е спечелил 2 успеха, отбора на Рьозеларе има постигнатa 1 победа, а 2 срещи са завършили с равенство, при обща голова разлика 11-2. В последните 2 двубоя на своя терен срещу тима на Рьозеларе, футболистите на Вестерло са постигнали 1 победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата тима в шампионата

Тимът на домакините от Вестерло е с 3 поредни равенствa в Белгия, а на своя стадион записа реми в предишната си среща.

Отборът на гостите постигна равенство в последния си мач в първенството, а на чужд терен има победа в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.00 Резултат: 2 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.