Обосновани Футболни Прогнози

Дюнкерк - Льо Ман

17 Август 2018 - 21:00
Дюнкерк
Льо Ман
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.40
1 - 2
непозната футболни прогнози

Днешната прогноза е за футболната среща между отборите на Дюнкерк и Льо Ман от 3-ия кръг на настоящият футболен сезон в Франция в Лига Национал.

Накратко факти и статистика за днешния футболен сблъсък:

Дюнкерк

Дюнкерк заемат 18-то място във временното подреждане с 0 точки след 2 поражения на старта на новото футболно първенство, като в изиграните общо 2 мача имат отрицателна голова разлика 1-3. На домашна сцена Дюнкерк все още не е изиграл нито един мач до момента, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални двубоя в Лига Национал съставът на Дюнкерк има в актива си една победа, едно равенство и 4 загуби, при голова разлика вкарани 4 гола и получени 9 гола.

Льо Ман

Тимът на гостите от Льо Ман заема 8-мо място в класирането с общ актив от 2 точки, след 2 поредни равенства на старта на новото първенство, като в изиграните 2 срещи е успял да реализира 3 попадения във вратата на съперниците си и е позволил да му вкарат 3 гола в мрежата си. Навън съставът е играл 1 мач, в който има 1 равенство, при голова разлика 2-2.

В последните си 2 официални срещи в Лига Национал съставът на Льо Ман има записани 2 равни срещи, при обща голова разлика 3-3.

Дюнкерк - Льо Ман - преки срещи

.

Текуща форма на двата противника в първенството

Отборът на домакините е с 3 поредни загуби в шампионата на Франция, а на собствения си терен има победа в последната си среща.

Съставът на Льо Ман е в серия от 2 поредни равни срещи в първенството на Франция, а като гост записа равенство в предишния си мач.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.