Обосновани Футболни Прогнози

ФК Лахти - Кеми Кингс

5 Август 2018 - 17:00
ФК Лахти
Кеми Кингс
Прогноза: 1
Коефициент: 1.40
1 - 1
непозната футболни прогнози

Днеска ще се спра на футболния мач от 22-ия кръг на настоящето футболно първенство в Финландия в Вейкауслига между футболните тимове на ФК Лахти и Кеми Кингс. Треньора на домакините извежда на домашния си терен своите играчи срещу Кеми Кингс.

Накратко информацията за предстоящия сблъсък:

ФК Лахти

Домакините се намират на 5-та позиция в класирането със събрани 33 точки, натрупани след 8 победи, 9 равенства и 3 загуби от започването на сезона, като в изиграните общо 20 срещи са вкарали 22 попадения и са инкасирали 16 попадения в мрежата си. На домашна сцена ФК Лахти има 10 мача досега, в които е записал 6 победи, 3 равенства и 1 загуба, отбелязал е 14 гола във вратата на гостуващите състави и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството футболистите на Черните безделници имат на сметката си 3 победи, едно равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 8 гола и получени 6 гола.

Кеми Кингс

Тимът на гостите от Кеми Кингс е на 12-то място в класирането с 15 точки, събрани след 4 победи, 3 равенства и 14 загуби през сезона, като в изиграните 21 двубоя е успял да отбележи 21 попадения и е инкасирал 38 гола в собствената мрежа. Навън отборът е изиграл 10 срещи до момента, в които има 2 победи и 8 загуби, реализирал е 9 попадения в противниковата мрежа и е допуснал 20 попадения в мрежата си.

В последните си 6 срещи в първенството играчите на Кеми Кингс са записали една победа, 1 равенство и 4 загуби, като са разписали 6 гола и са получили 11 гола.

ФК Лахти - Кеми Кингс - директни срещи

В предишните 5 изиграни сблъсъка между двата съперника, ФК Лахти е записал 2 успеха, отбора на Кеми Кингс е постигнал една победа, а 2 срещи са завършили с равен резултат, при общо голово съотношение 6-4. В предишните 2 срещи пред своите почитатели срещу Кеми Кингс, играчите на ФК Лахти са постигнали една победа и 1 загуба.

Моментна форма на двата съперника в първенството

Отборът на домакините записа равенство в предишния кръг в шампионата на Финландия, а у дома постигна победа в предишната си среща.

Тимът на гостите постигна успех в предишния си двубой в Финландия, а на чужд терен е в серия от 4 поражения.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.40 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.