Обосновани Футболни Прогнози

ФК Уфа - Анжи Махачкала

6 Август 2018 - 17:30
ФК Уфа
Анжи Махачкала
Прогноза: 1
Коефициент: 1.61
3 - 0
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 3-ия кръг на текущият сезон в Русия в Премиер Лига между отборите на ФК Уфа и Анжи Махачкала. Играчите на ФК Уфа излизат срещу играчите на Анжи Махачкала на своя стадион.

Ето и статистиката за предстоящата футболна среща:

ФК Уфа

ФК Уфа се намират на 11-то място в таблицата с временното подреждане с 1 точка, след 1 равенство, като имат голова разлика 0-0. Пред своите винаги подкрепящи го привърженици съставът е изиграл един мач, в който е записал 1 равенство, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Премиер Лига съставът на ФК Уфа има в актива си 2 победи, 4 равенства и нито една загуба, като са разписали 7 гола и са инкасирали 1 попадения.

Анжи Махачкала

Тимът на гостите от Анжи Махачкала се намира на 6-та позиция в класирането със събрани 3 точки, след 1 победа от старта на новото първенство, като има голова разлика 1-0. Навън съставът е изиграл един двубой досега, в който е записал 1 победа, при голова разлика 1-0.

В последните си 6 официални мача в Премиер Лига отборът на Анжи Махачкала има записани 1 победа и 5 загуби, като са намъкнали на противника си 3 гола и са инкасирали 8 гола.

ФК Уфа - Анжи Махачкала - директни мачове

В последните 5 изиграни мача между двата съперника, ФК Уфа е записал 4 победи, а отбора на Анжи Махачкала е записал една победа, при общо голово съотношение 8-4. В последните 2 срещи на своя терен срещу тима на Анжи Махачкала, футболистите на ФК Уфа имат 2 победи.

Моментна форма на двата противника в шампионата

Съставът на домакините записа реми в последния си двубой в шампионата на Русия, а на своя стадион стигна до реми в последния си двубой.

Съставът на гостите има победа в предишния си мач в Русия, а далеч от дома постигна успех в последния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.61 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.