Обосновани Футболни Прогнози

Виборг - Хелзингор

12 Август 2018 - 14:45
Виборг
Хелзингор
Прогноза: 1
Коефициент: 2.04
1 - 1
непозната футболни прогнози

Прогнозата днес е за сблъсъка от 3-ия кръг на първенството в Дания в турнира Първа Дивизия между отборите на Виборг и Хелзингор. Треньорът на домакините извежда своите играчи срещу Хелзингор на домашния си терен.

Ето и информацията за днешния футболен двубой:

Виборг

Футболистите на отбора домакин са на 8-ма позиция във временното класиране с една спечелена точка, след едно равенство и 1 загуба от започването на сезона, като все още няма победа до момента, като в изиграните общо 2 мача имат отрицателна голова разлика 0-1. У дома Виборг е играл един мач, в който има 1 равенство, при обща голова разлика 0-0.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Виборг е записал една победа, 4 равенства и една загуба, при обща голова разлика вкарани 7 гола и получени 6 гола.

Хелзингор

Гостуващият отбор на Хелзингор заема второ място в класирането с актив от 4 точки, след една победа и едно равенство, като тима все още е без загуба от началото на шампионата, като в изиграните 2 двубоя има голова разлика 4-2. Навън тимът все още няма изиграна среща досега, при обща голова разлика 0-0.

В последните си 6 официални двубоя в Първа Дивизия съставът на Хелзингор е постигнал 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика вкарани 7 гола и получени 5 гола.

Виборг - Хелзингор - преки мачове

.

Моментна форма на двата тима в шампионата

Отборът на домакините има загуба в предишния си двубой в шампионата, а при домакинствата си е в серия от 3 ремита.

Отборът на гостите от Хелзингор записа реми в последния си двубой в първенството на Дания, а като гост има успех в предишната си среща.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.04 Резултат: 1 - 1 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.