Обосновани Футболни Прогнози

Дрогеда Юнайтед - Голуей ФК

3 Август 2018 - 21:45
Дрогеда Юнайтед
Голуей ФК
Прогноза: 1
Коефициент: 2.10
2 - 2
непозната футболни прогнози

Днеска вниманието ми бе привлечено от коефициентите в сблъсъка между футболните тимове на Дрогеда Юнайтед и Голуей ФК от 23-ия кръг на футболния шампионат в Ирландия в Първа Дивизия. Треньора на домакините извежда на своя стадион своите футболисти срещу гостуващия футболен отбор на Голуей ФК.

Време е да предоставя информация за днешния футболен мач:

Дрогеда Юнайтед

Домакините от Дрогеда Юнайтед се намират на второ място в таблицата с временното подреждане с 41 точки, постигнати след 12 победи, 5 равенства и 5 загуби от началото на първенството, като в изиграните общо 22 мача имат голова разлика 42-19. На домашна сцена отборът е играл 11 мача, в които има 7 победи, 3 равенства и една загуба, при голова разлика 22-8.

В последните си 6 изиграни мача в първенството играчите на Дрогс имат в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при обща голова разлика 5-4.

Голуей ФК

Съставът на гостите от Голуей ФК е на 5-та позиция в таблицата с временното подреждане с актив от 35 точки, от 10 победи, 5 равенства и 7 загуби от старта на сезона, като в изиграните 22 мача има голова разлика 37-24. Навън тимът е играл 11 срещи, в които е записал 3 победи, 4 равенства и 4 загуби, реализирал е 12 гола в мрежата на своите домакини и е позволил да му отбележат 13 попадения в собствената мрежа.

В предишните си 6 официални мача в Първа Дивизия съставът на Голуей ФК има в актива си 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, при голова разлика 10-8.

Дрогеда Юнайтед - Голуей ФК - преки двубои

В последните 2 играни мача между двата противника, Дрогеда Юнайтед е спечелил 1 победа, тима на Голуей ФК няма записана нито една победа, а една среща е завършил наравно, при общо голово съотношение 3-2. В предишната среща пред своите привърженици срещу отбора на Голуей ФК, Домакините от Дрогеда Юнайтед нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в първенството

Тимът на домакините от Дрогеда Юнайтед стигна до реми в последния си двубой в Ирландия, а на собствения си стадион има победа в последната си среща.

Тимът на гостите има победа в предишната си среща в шампионата на Ирландия, а при визитите си има поражение в последния си мач.

Прогноза: 1 Коефициент: 2.10 Резултат: 2 - 2 непозната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.