Обосновани Футболни Прогнози

Динамо Москва - ФК Уфа

20 Август 2018 - 19:30
Динамо Москва
ФК Уфа
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.25
3 - 0
позната футболни прогнози

Днес мисля да пиша за футболната среща от 4-ия кръг на футболния сезон в Русия в турнира Премиер Лига между футболните тимове на Динамо Москва и ФК Уфа. Синьо-белите приемат на домашния си стадион противниковия отбор на ФК Уфа.

Но стига общи приказки време е за фактите за днешния сблъсък:

Динамо Москва

Домакините са 12-ти в таблицата с актив от 3 точки, след 3 последователни равни срещи на старта на новия шампионат, като в изиграните общо 3 двубоя имат голова разлика 2-2. На домашна сцена Динамо Москва има 1 мач, в който е записал 1 равенство, при обща голова разлика 1-1.

В предишните си 6 мача в първенството отборът на Динамо Москва има записани 2 победи, 4 равенства и нито 1 загуба, при голова разлика вкарани 5 гола и получени 3 гола.

ФК Уфа

Тимът на гостите от ФК Уфа е на 6-та позиция в таблицата със събрани 4 точки, натрупани след една победа, едно равенство и една загуба през сезона, като в изиграните общо 3 мача е вкарал 3 гола във вратата на противниците си и е инкасирал 1 гола в собствената мрежа. При визитите си тимът все още няма изиграна среща досега, като все още не е успял да се разпише в противниковата врата и все още не е инкасирал нито един гол в мрежата си.

В предишните си 6 изиграни мача в първенството тимът на ФК Уфа има записани 3 победи, 2 равенства и 1 загуба, при голова разлика вкарани 9 гола и получени 1 гола.

Динамо Москва - ФК Уфа - директни двубои

В последните 5 изиграни двубоя между двата състава, Динамо Москва е записал 3 победи, отбора на ФК Уфа не е записал нито една победа, а в 2 срещи двата отбора не са съумели да се победят, при обща голова разлика 8-3. В предишните 2 двубоя пред своите привърженици срещу ФК Уфа, Домакините от Динамо Москва са постигнали една победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините е с 3 последователни равенствa в шампионата на Русия, а у дома е с 2 последователни равенствa.

Отборът на ФК Уфа допусна неуспех в предишния кръг в шампионата на Русия, а при гостуванията си е в серия от 2 равенствa.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.25 Резултат: 3 - 0 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.