Обосновани Футболни Прогнози

Шанхай ШИПГ - Тиендзин Цюендзиен

1 Август 2018 - 15:00
Шанхай ШИПГ
Тиендзин Цюендзиен
Прогноза: 1
Коефициент: 1.36
4 - 1
позната футболни прогнози

Днешната прогноза е за сблъсъка от 15-ия кръг на настоящият сезон в Китай в турнира Супер Лига между футболните тимове на Шанхай ШИПГ и Тиендзин Цюендзиен. Шанхай ШИПГ посрещат на своя стадион противниковия футболен отбор на Тиендзин Цюендзиен.

Ето и статистиката за предстоящата футболна среща:

Шанхай ШИПГ

Домакините заемат трето място в класирането с актив от 27 точки, от 8 победи, 3 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 13 срещи имат положителна голова разлика 33-12. Пред своите предани привърженици Шанхай ШИПГ е изиграл 6 двубоя досега, в които е записал 4 победи, 1 равенство и една загуба, при обща голова разлика 16-4.

В предишните си 6 официални двубоя в Супер Лига футболистите на Шанхай ШИПГ са записали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при обща голова разлика 11-7.

Тиендзин Цюендзиен

Съставът на гостите от Тиендзин Цюендзиен заема 7-ма позиция във временното подреждане с 21 точки, постигнати след 6 победи, 3 равенства и 5 загуби през сезона, като в изиграните 14 мача има положителна голова разлика 20-17. Далеч от дома отборът е изиграл 6 мача до момента, в които има 3 победи, 1 равенство и 2 загуби, вкарал е 11 гола в противниковата врата и е допуснал 7 попадения в мрежата си.

В последните си 6 двубоя в първенството отборът на Тиендзин Цюендзиен има в актива си 4 победи, 1 равенство и 1 загуба, като са отбелязали 10 гола и са инкасирали 6 гола.

Шанхай ШИПГ - Тиендзин Цюендзиен - директни мачове

В последните 2 двубоя между двата отбора, съставът на Шанхай ШИПГ не е постигнал нито една победа, тима на Тиендзин Цюендзиен също няма постигната нито 1 победа, а 2 мача са завършили наравно, при общо голово съотношение 1-1. В последната среща на своя терен с състава на Тиендзин Цюендзиен, играчите на Шанхай ШИПГ нямат победа и 1 равенство.

Текуща форма на двата противника в шампионата

Съставът на Шанхай ШИПГ има победа в последния кръг в Китай, а при домакинствата си постигна победа в предишния си мач.

Тимът на гостите постигна успех в предишната си среща в шампионата на Китай, а като гост има загуба в предишния си двубой.

Прогноза: 1 Коефициент: 1.36 Резултат: 4 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.