Обосновани Футболни Прогнози

Витковице - Тринец

29 Август 2018 - 19:00
Витковице
Тринец
Прогноза: 1X
Коефициент: 1.36
3 - 1
позната футболни прогнози

Днеска ще разгледам мача от 7-ия кръг на футболния сезон в Национална Лига на Чехия между футболните състави на Витковице и Тринец. Витковице излизат срещу гостуващите играчи на Тринец на домашния си стадион.

Време е за статистиката за днешния сблъсък:

Витковице

Витковице са на 8-ма позиция в таблицата с общ актив от 8 точки, събрани след 2 победи, 2 равенства и 2 загуби през сезона, като в изиграните 6 срещи имат голова разлика 9-9. На своя стадион Витковице има 2 двубоя до момента, в които има само победи, при обща голова разлика 4-0.

В последните си 6 официални срещи в Национална Лига играчите на Витковице са постигнали 2 победи, 2 равенства и 2 загуби, при голова разлика 9-9.

Тринец

Гостуващият отбор на Тринец е 16-ти във временното класиране с една спечелена точка, след 1 равенство и 5 загуби от започването на първенството, като все още се стреми към първата си победа, като в изиграните общо 6 двубоя има отрицателна голова разлика 3-11. На чужд терен тимът е изиграл 3 срещи досега, в които има 3 поражения, отбелязал е само едно попадение във вратата на своите домакини и е позволил да му вкарат 6 попадения в мрежата си.

В последните си 6 официални двубоя в Национална Лига футболистите на Тринец са записали едно равенство и 5 загуби и са без победа, при обща голова разлика вкарани 3 гола и получени 11 гола.

Витковице - Тринец - преки мачове

В последните 5 играни срещи между двата съперника, Витковице няма спечелена нито една победа, отбора на Тринец е записал 3 победи, а 2 срещи са завършили наравно, при обща голова разлика 3-8. В предишните 2 двубоя пред своите фенове с Тринец, футболистите на Витковице нямат победа, 1 равенство и една загуба.

Моментна форма на двата състава в първенството

Отборът на домакините от Витковице стигна до реми в последната си среща в шампионата на Чехия, а на своя стадион е в серия от 3 поредни успеха.

Съставът на Тринец постигна равенство в последния кръг в първенството, а при гостуванията си е в серия от 3 последователни поражения.

Прогноза: 1X Коефициент: 1.36 Резултат: 3 - 1 позната футболни прогнози

Коефициентът е валиден към датата и часа на публикуване на прогнозата и е осреднена стойност от няколко различни букмейкъра. Към текущия момент са възможни промени.